ALLES OVER WIELRENNEN
× WielersportInfo.nl Homepage Tools Fietstraining Fietsschema's Hartslagmeter Toertochten Sportvoeding Ideale gewicht Racefiets MTB Extra Tips Boeken Site


Sportwallet.nl

SportWallet is een platform waarmee  je je afgelegde kilometers verzilverd in korting bij de aangesloten webshops in 3 eenvoudige stappen.

  • 1. Maak een account aan
  • 2. Koppel met Strava
  • 3. Fiets, ren en zwem!

afbeelding

SportWallet app

Hoe werkt SportWallet

Zodra je Sportwallet gedownload hebt koppel je jouw account aan Strava. Hierna worden kilometers van elke nieuwe activiteit uit Strava automatisch toegevoegd in je SportWallet. Vervolgens zie je in het overzicht het aanbod van de winkeliers. Het aanbod bestaat uit acties van de winkelier die je kan verzilveren door je kilometers in te leveren. Zo krijg je bijvoorbeeld 20% korting bij PK Runningshop in ruil voor 75 kilometer of €15,- korting op een nieuwe jersey van Bioracer! Zo zijn de extra kilometers niet alleen goed voor lichaam en geest maar ook voor de portemonnee. SportWallet is te downloaden in de app store voor zowel iOS als Android. Kijk snel in de app of op Sportwallet.nl, op welke topmerken je kan besparen.

Overzichten
Fietstraining

Fietsschema's

Fietsblessures

Hartslagmeter

Toertochten

Sportvoeding

Ideale gewicht

Racefiets

MTB

Tools

Extra

Tips

Boeken

Site