ALLES OVER WIELRENNEN
× WielersportInfo.nl Homepage Tools Fietstraining Fietsschema's Hartslagmeter Toertochten Sportvoeding Ideale gewicht Racefiets MTB Extra Tips Boeken Site

Sportboeken speciaal voor vrouwen

Naar de fietsenwinkel van bol.com

Krachttraining voor vrouwen
door Frédéric Delavier

de beste oefeningen voor een mooi figuur

Bestel bij

Paperback | 135 pagina's | 2007
ISBN: 9789058776709
Klantenbeoordeling bol.com: goed
Recensie:
De auteur, internationaal bekend als publicist in wetenschappelijke tijdschriften, powerlifter en redacteur van het blad Monde du Muscle (wereld van de spieren), geeft in deze uitgave uitgebreide informatie betreffende vrouwspecifieke krachttraining. Krachttraining voor vrouwen is in principe niet anders dan voor mannen, maar wel zijn er verschillen in skelet- en weefselopbouw. De schrijver geeft door middel van prachtige tekeningen van spiergroepen in opengewerkte lichaamsdelen, gedetailleerd aan welke spiergroepen een beweging mogelijk maken. In vergelijking met een eerdere uitgave van dezelfde auteur, Krachttraining*, kan van dit boek worden gezegd dat het specifieke vrouwgerichte informatie geeft en per specifieke spiergroep meer oefenmogelijkheden geeft. Voor vrouwelijke sporters die een mooi lichaam nastreven, voor trainers in het algemeen en (para)medische begeleiders is de inhoud een onmisbare informatiebron. De uitklapbare omslagen bevatten spieroverzichten van het vrouwenlichaam en een verklarende woordenlijst.
(Biblion recensie, B.N. Swienink)
Mening klant bol.com:
Goed en duidelijk boek met specifieke oefeningen voor de spiergroepen die vaak voor vrouwen belangrijk zijn. Buik, billen, benen, borst. Heel duidelijk en bevat veel info.


Het wasborddieet voor vrouwen
door David Zinczenko

een strakke buik in 6 weken

Bestel bij

Paperback | 431 pagina's | 2010
ISBN: 9789027469748
Recensie:
Beschrijving van een programma via welk vrouwen een gezonder lichaam kunnen krijgen. Naast een voedingsverandering richt het zich op twaalf krachtvoedingsmiddelen, recepten, en een heel scala oefeningen voor een strakke buik, toegelicht met zwart-witfoto's. Kernelementen zijn de voedingsverandering op basis van kennis en inzicht in eten en de training op je eigen niveau en in zo weinig mogelijk tijd. Hierdoor eet je gezonder, verbrand je energie en bouw je spiermassa op waardoor je weer meer energie verbrandt. Een gezond lichaam heeft zichtbare buikspieren. De schrijver is al meer dan tien jaar redacteur van het blad 'Men's Health'. Hierin verschijnen artikelen over voeding, training, seks, uiterlijk en wordt gezocht naar wetenschappelijke onderbouwing en effectieve aanpakken. Een prettig geschreven boek voor mensen die in zes weken een flink resultaat willen boeken in hun figuur en daarna dit gezondheidsniveau willen vasthouden.
(NBD|Biblion recensie, Ir. K.W. Sijtsma MBA)

Overzichten
Fietstraining

Fietsschema's

Fietsblessures

Hartslagmeter

Toertochten

Sportvoeding

Ideale gewicht

Racefiets

MTB

Tools

Extra

Tips

Boeken

Site