ALLES OVER WIELRENNEN
× WielersportInfo.nl Homepage Tools Fietstraining Fietsschema's Hartslagmeter Toertochten Sportvoeding Ideale gewicht Racefiets MTB Extra Tips Boeken Site


Sportboeken speciaal voor mannen

De houdbare man
door Pim Christiaans

praktische gids voor een eeuwige jeugd

Bestel bij

Paperback | 228 pagina's | 2006
ISBN: 9789079142033
Klantenbeoordeling bol.com: goed/uitstekend
Mening klant bol.com:
Het belangrijkste mannenboek van het jaar! Mannen kunnen langer jong, energiek en slank blijven. Met een gezonde sexdrive...De Houdbare Man is eindelijk een boek dat glashelder laat zien hoe dat moet. Honderden goede tips, lekker geschreven! Dames: hier is het perfecte cadeau voor je man of vriend.
Mening klant bol.com:
Super!
Eindelijk een boek waarmee de man iets kan! Met 'tools' voor een lang en lekker leven...een aanrader!
Mening klant bol.com:
Praktische tips, maar dan tot op de bodem uigezocht en dat merk je: ik voel mij fitter, vrolijker, mooier en jonger. Mijn cadeau-tip! (Als de lange levertijd het toelaat).
Mening klant bol.com:
Tegengaan van achteruitgang bij mannen.
Een nuttig boek voor de ijdele man die wil weten hoe het verouderingsproces plaatsvindt en wat je er tegen kan doen.


Krachttraining
door Frederic Delavier

een anatomische benadering

Bestel bij

Paperback | 192 Pagina's | 2011
ISBN: 9789058779083
Klantenbeoordeling bol.com: goed
Krachttraining op een anatomische manier benaderen is een hele goede zaak! Hierdoor kan je heel precies opzoeken hoe je een spiergroep het beste kan trainen. Ik heb er zelf heel erg veel aan gehad. Alle spiergroepen worden behandeld en elke mogelijke training is beschreven. Zeker een aanrader voor mensen die gerichter willen gaan trainen!
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Spieren in beeld tijdens actie!
Eindelijk eens een boek over krachttraining waarin je ook echt ziet waar je aan werkt ! Elke spier komt -tijdens actie aan diverse fitnessapparatuur - anatomisch duidelijk en zeer goed getekend en uitgebreid in beeld. Inspirerend en verhelderend.
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Voor iedereen die zich afvraagt welke spieren en spiergroepen er zijn, hoe ze precies lopen en hoe ze getraind kunnen worden. De tekeningen geven zeer duidelijk aan welke spieren gebruikt worden bij welke oefening. De oefeningen komen uit de krachtsportwereld en gaan uit van training met zowel losse gewichten als apparaten. Het boek is wat dit betreft zeer specifiek. Geen voedingsadviezen of specifieke uitleg voor bepaalde takken van sport.
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
AANRADER!
Echt een heel goed boek. De illustraties zijn fantastisch en zeer duidelijk. De omschrijvingen en uitleg van de oefeningen zijn heel helder. De functie en de werking van (bijna) al onze spiergroepen komen aan de orde en hoe deze getraind kunnen worden. Ik heb (nog steeds) erg veel aan dit boek. Voor beginnend en gevorderd sporter, ongeacht welke sport beoefend wordt, zeker een aanrader!!
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Duidelijk
Het boek is goed geschreven en je hoeft er niet een voorkennis te hebben om het boek te kunnen lezen Alle spiergroepen en trainingsmethodes staan er duidelijk in omschreven.
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Waanzinnig.
Een prachtig boek waarin per spiergroep op zeer duidelijke wijze allerlei oefeningen en varianten worden afgebeeld. Vooral de tekeningen zijn erg mooi uitgevoerd. De oefeningen zijn per spiergroep ingedeeld. Een geweldig hulpmiddel voor het juist en effectief uitvoeren van de oefeningen. Dit boek is zijn geld meer dan waard.


De 15 beste oefeningen Men's Health
door Joe Kita

Bestel bij

Paperback | 94 Pagina's | 2006
ISBN: 9789027420947
Beschrijving:
Ieder lichaam is anders, iedereen heeft zijn eigen dagindeling. Wil je snel en efficiŽnt trainen, dan kun je dus het beste je eigen fitnessprogramma opstellen. Dat kan met deze handige, compacte gids, gebaseerd op de 15 beste oefeningen voor een totale workout.
Recensie:
Dit boekje behandelt meer dan 15 fitnessoefeningen voor mannen die gespierd voor de dag willen komen. Na een introductie over fitness legt de auteur uit hoe de sportieveling snel gewicht kan verliezen. Bij sommige uitspraken zoals 'Eet meer vet, verlies meer gewicht' (p. 23), mag je een vraagteken zetten. De aangeprezen voeding lijkt ook te veel vet en eiwit te promoten en te weinig groente en fruit. Vervolgens komen oefeningen aan bod. Voor de meeste oefeningen zijn apparaten nodig, zodat de gebruiker is aangewezen op een fitnesszaal. De kleurenfoto's en de toelichtingen zijn duidelijk voor iedere gebruiker. Alle lichaamsdelen komen in gelijke mate aan bod. Vervolgens concrete trainingsschema's voor beginners en gevorderden. Het doel van het boekje blijkt te zijn: 'een goddelijk lichaam om aan het strand te pronken'. Je zou verwachten: stevige en soepele spieren en een betere conditie om met minder blessures te kunnen sporten. Toch kun je het boek voor dit laatste doel gebruiken, als je een drietal sessies per week in je gewone training kunt inbouwen. En dan de oefeningen selecteert, die voor elke afzonderlijke sport en sporter de beste zijn.
(Biblion recensie, Redactie)

Overzichten
Fietstraining

Fietsschema's

Fietsblessures

Hartslagmeter

Toertochten

Sportvoeding

Ideale gewicht

Racefiets

MTB

Tools

Extra

Tips

Boeken

Site